Vlees
Vlees bestaat uit spier-, vet- , bindweefsel en vocht. Hoe meer bindweefsel het vlees bevat, hoe minder mals het vlees zal zijn. Er zijn diverse vleessoorten die gegeten kunnen worden. Zo kan je kiezen uit verschillende rood vlees, zoals rundvlees en kalfsvlees, varkensvlees of wit vlees, zoals kip en gevogelte.
Biefstuk van de grill
De biefstuk wordt is in tijmolie gemarineerd en dan gegrild op de bbq.
Bourgondische stoofpot
Dit is een echte Franse plattelands klassieker. Een heerlijk geurende stoofpot die in Frankrijk de naam boeuf bourguignon heeft.
Curry van kip
Dit gerecht bestaat uit stukjes kipdijenvlees en currysaus.
Duitse biefstuk
Aangemaakte gebakken biefstuktartaar met gebakken uien.
Gevuld stokbrood met gehakt, spek en kaas
Dit gerecht kan als hoofgerecht met een heerlijke salade en als zelfstandig lunchgerecht worden geserveerd.
Hamburger klassiek
De klassiek burgers is een gegrilde vleesschijf met gebakken bacon, cheddar kaas, augurkjes en afgetopt met cocktailsaus.
Karbonade van de goede vrouw
Dit is een compleet gerecht met een een combinatie van groente, aardappels en een karbonade.
Kipfilet gevuld met mozzarella en mosterd
Dit gerecht is mooi voor te bereiden en af te maken in de oven.
Kipsaté met pindasaus en cassave
Kippendijen lenen zich uitermate om stae van te maken omdat ze niet zo droog worden.
Kipschnitzel
Kipfilet gepaneerd met een panade van paneermeel, Italiaanse kruiden en kaas.
Kip Tandoori
Een kruidig Indiaas kipgerecht met crème fraîche.
Krokante kip
Gepaneerde kipdijen met een gefrituurd krokant laagje.