Voorgerechten
Voorgerechten dienen als inleiding van een menu en is de eerste gang in een diner en mogen niet te groot zijn. Je heb koude en warme voorgerechten. Koude voorgerechten worden voor de soep geserveerd en warme voorgerechten na de soep.
Bieten carpaccio met geitenkaas crème
Er zijn veel afleidingen van het originele recept die gemaakt is van ossenhaas. Dit is een geheel vegetarische carpaccio gemaakt van gekookte rode biet.
Broccoli fritot
Dit zijn door beslag gehaalde gefrituurde gerechten van groenten, vis, vlees of gevogelte. in dit geval broccoli.
Eendenborstcarpaccio met sinaasappeldressing
De carpaccio wordt sous vide bereid en dat wil zeggen dat het gegaard wordt in een vacuümzak in een warm water bad.
Huzarensalade
Huzarensalade is een salade van aardappelen, vlees, augurk en appels, aangemaakt met een dressing.
Kaasbroodjes
Deze kaasbroodjes worden gevuld met een salpicon. Een salpicon is een gevulde dikke saus die verwerkt wordt in een gerecht.
Niçoise salade met gegrilde tonijn en pestomayonaise
De salade bestaat uit aardappel, haricots verts en tomaat.
Port salut salade
Port salut is een romige roodkorst kaas met een zachte smaak en doet het heel goed bij de bleekselderij in deze salade.
Quiche
Een quiche is een open taart, meestal is de bodem gemaakt van bloem, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren, kaas en room.
Zalmcocktail
Heerlijk zalm cocktail van verse en gerookte zalm met crème fraîche.