Voorgerechten

Voorgerechten dienen als inleiding van een menu en is de eerste gang in een diner en mogen niet te groot zijn. Je heb koude en warme voorgerechten. Koude voorgerechten worden voor de soep geserveerd en warme voorgerechten na de soep.

Bieten carpaccio met geitenkaas crème

Er zijn veel afleidingen van het originele recept die gemaakt is van ossenhaas. Dit is een geheel vegetarische carpaccio gemaakt van gekookte rode biet. 

Broccoli fritot

Dit zijn door beslag gehaalde gefrituurde gerechten van groenten, vis, vlees of gevogelte. in dit geval broccoli.

Eendenborstcarpaccio met sinaasappeldressing

De carpaccio wordt sous vide bereid en dat wil zeggen dat het gegaard wordt in een vacuümzak in een warm water bad.

Huzarensalade

Huzarensalade is een salade van aardappelen, vlees, augurk en appels, aangemaakt met een dressing.

Kaasbroodjes

Deze kaasbroodjes worden gevuld met een salpicon. Een salpicon is een gevulde dikke saus die verwerkt wordt in een gerecht.

Niçoise salade met gegrilde tonijn en pestomayonaise

De salade bestaat uit aardappel, haricots verts en tomaat.

Port salut salade

Port salut is een romige roodkorst kaas met een zachte smaak en doet het heel goed bij de bleekselderij in deze salade.

Quiche 

Een quiche is een open taart, meestal is de bodem gemaakt  van bloem, water en boter. De vulling bestaat uit een luchtig opgeklopte mix van eieren, kaas en room.

Zalmcocktail

Heerlijk zalm cocktail van verse en gerookte zalm met crème fraîche.